НАМ ДОВІРЯЮТЬ

Техніка з Європи та Америки
від найвідоміших виробників

+38 067 579 17 97

Машини для обсмаження сої Mecmar

Договірна

Код:D03
Рік випуску: нова
Виробник: Mecmar S.p.a. (Італія)

Машини для обсмаження сої Mecmar – це запорука ідеального харчування Ваших тварин. Цінність соєвих бобів полягає у високій органічній складовій олії та білків, які ідеально підходять для годування тварин.

У момент збирання соєві боби містять антиживильні компоненти, які можуть призвести до зниження продуктивності (зростання молодняку, виробництво яєць, розмноження, удої) і як наслідок до економічних втрат фермера, якщо вони не будуть усунені за допомогою термічної обробки.

Індикатором наявності антиживильних компонентів, що містяться в сої, є фермент уреазу, який поступово усувається шляхом термічної обробки: знижуючи рівень уреази, знижується рівень шкідливих елементів.

Обсмажувальні машини MECMAR збільшують поживні властивості сої завдяки контролю рівня антиживильних компонентів, зберігаючи при цьому рослинні жири. Таким чином, використовуючи термічно оброблені соєві боби, у фермера з’явиться можливість досягти тієї ж калорійності у харчуванні тварин із меншою кількістю корму.

Термічна обробка покращує органолептичні властивості сої без зміни її поживної цінності.

  • Стінки обжарювальної машини для сої Mecmar виконані зі сталі та ізольовані шароммінеральної вати завтовшки 150 мм. Соя завантажується в бункер, обладнаний датчиком рівня.
  • Циркуляція виробу здійснюється за допомогою шнека з перфорованим зовнішнім циліндром.
  • Циркуляція повітря забезпечується високопродуктивним відцентровим вентилятором із зворотним напрямком лопастей.
  • Потік чистого, нагрітого повітря постійно обдуває шнек.
  • Камера згоряння виконана із теплостійкої сталі.
  • Рівномірне нагрівання сої здійснюється завдяки постійному перемішуванню її в процесі руху в машині.
  • Невеликі відходи, які можуть утворюватися під час обробки, витягуються шнеком, що знаходиться біля основи печі.

Машина для обсмаження сої Mecmar

  • Захищає протеїни, що містяться в сої, завдяки низькій температурі обробки.
  • Забезпечує однорідність обсмажування через постійний рух зерна під час процесу.
  • Покращує естетику продукту, важливий чинник із комерційної точки зору.
  • Покращує органолептичні якості продукту, зберігаючи незмінними свої поживні властивості.

Низькі експлуатаційні витрати та простота обслуговування обжарювальних машин Mecmar робить їх доступними для фермерів будь-якого розміру. При необхідності машина може бути укомплектована колесами та зчіпним пристроєм для можливості пересування в межах фермерського господарства.

нагору